طول عمر بيمار ام اس
دكتر سعيد قزوينيان درباره بيماري «ام. اس»، اظهار كرد: «ام.اس» يك بيماري التهابي است كه در آن غلافهاي ميلين سلولهاي عصبي در مغز و نخاع دچار آسيب ميشود و موجب بروز علائمي مانند اختلال در حركت، تعادل، ادرار، از دست دادن نسبي و يا كامل بينايي، خستگي و غيره ميشود.
وي با بيان اينكه اين بيماري بيشتر جوانان را گرفتار ميكند، گفت: بيماري «ام.اس» بيشتر در جوانان و در سنين ۲۰ تا ۴۰ سالگي ديده ميشود و در خانمها شايعتر از آقايان است.
اين متخصص مغز و اعصاب، افزود: با توجه به اينكه اين بيماري در خانمها شايعتر است اما ميتوان گفت، اين افراد نبايد هيچ گونه نگراني در خصوص بارداري داشته باشند، زيرا محدوديتي براي باردار شدن آنها وجود ندارد اما گفته ميشود، ممكن است ۶ تا ۹ ماه بعد از زايمان در دوران شيردهي حملات بيماري مجدد عود كند.
مقاله بيشتر:علائم هشدار دهنده ام اس
قزوينيان در ادامه با بيان اينكه بيماري «ام.اس» موجب كاهش طول عمر نميشود، گفت: خود بيماري موجب مرگ زودرس بيماران نميشود اما به دليل اختلال حركتي كه ايجاد ميكند برخي از بيماران دچار كاهش حركت ميشوند و در معرض ابتلا به عفونت و زخم بستر قرار ميگيرند كه اين عفونتهاي ثانويه ميتواند موجب مرگ و كاهش طول عمر افراد شود.
وي با بيان اينكه بيماران ميتوانند به كارهاي روزمره خود تا مدتها ادامه دهند، گفت: بر خلاف باور عمومي برخي افراد بيماري «ام.اس» براي افراد هيچ گونه محدوديتي در انجام كارهاي روزمره ايجاد نميكند اما به بيماران توصيه ميشود در هنگام انجام كارها مانع تعريق خود شوند زيرا گرما و تعريق ميتواند موجب ايجاد حمله بيماري شود.
اين متخصص مغز و اعصاب در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه مبتلايان به ام.اس ميتوانند با تغيير سبك غذايي خود، روند بيماري را معكوس كنند، گفت: به اين دسته از بيماران توصيه ميشود غذاهايي مصرف كنند كه موجب اضافه وزن و چاقي آنها نشوند، براي مثال از مصرف غذاي چرب اجتناب كنند.
برچسب: پيشگيري از ام اس،ام اس،بيماري ام اس،درمان بيماري ام اس،
ادامه مطلب